Автор: Иван СпировСледвайте Гласове в Една нова широко рекламирана продукция на

...
Автор: Иван СпировСледвайте Гласове в Една нова широко рекламирана продукция на
Коментари Харесай

За Коледа Дисни представя анимация с главен герой тийнейджър-гей

Автор: Иван Спиров
Следвайте " Гласове " в 

Една нова необятно рекламирана продукция на " Дисни Анимейшън " ще се прожектира в българските кина от 25 ноември. Както е декларирано, филмът е пуснат особено за Коледните празници. 

Ето какви рецензии за кино лентата намираме в българските уеб сайтове:
„ Едно чудато странствуване, с цел да открием невъзможното с един необикновен и спиращ дъха филм - фантастично пътешестване през времето и пространството до място, изтъкано от безчет мистерии – място оттатък границите на въображението!

Легендарното семейство откриватели Клейдс се озовава надълбоко в непознатите, неразучени територии на различен, чудноват свят, където дебнат всевъзможни рискове и повече от удивителни същества.... “

„ Странен свят “ е показан като топъл, изпълнен с любов и завършения фамилен филм. Нищо не подсказва, че има и една друга страна, поради която Габриел Юниън (която озвучава майката във филма) се безпокои, че филмът може да бъде неразрешен в някои страни и „ това доста ще я натъжи “. Въпреки, че „ не предизвиква пиратството “, тя е уверена, че хората и в тези страни „ ще намерят метод да го видят “. Какво е толкоз значимо и толкоз проблематично в този филм, което като че ли се премълчава в българските рецензии?

Ето какво пишат за кино лентата в западните уеб сайтове:
" Странен свят "  представя първия герой-тийнейджър на Дисни Анимейшън, който е открит гей. Сензацията е, че това е първият основен воин, младеж, (следователно малолетен) открит гей, чиито родители всестранно поддържат неговия избор. 
Сайтът  коментира:
„ Новият филм на Дисни " Чуден свят " учи децата по най-хубавия метод, че да бъдат гейове е обикновено. Чуден свят включва първия гей основен воин на студиото – без да го афишира Итън, щастливо витално момче,  се влюбва в Диазо, негов сателит, който среща, до момента в който кланът Клейд е ангажиран да избавя света…
Това, че е гей е единствено една част от него. Освен това той е самоуверен и извънредно съпричастен, заради което се трансформира в нещо като природозащитник в нашия филм ” сподели режисьорът Дон Хол… 
Габриел Юниън, самата тя  родител на 15-годишна транс щерка споделя, че не става дума „ това да се показва за обикновено “: 
„ Не е нужно да представяте за обикновено това, което си е обикновено “, „ Просто е по този начин. Виждате едно любящо семейство, което необикновено поддържа идентичността на детето си …
Йънг Лайт, който озвучава младежа, споделя „ доста е готино “, че това е направено по „ метод, който не е тежък или настойчив “.
И по този начин, научаваме, че едно дете-гей среща своя приятел-гей на фона на чудни завършения и фантастични гледки. Че това е показано внимателно и ненатрапчиво в фамилна среда, изпълнена с обич и всестранна поддръжка. Че това е толкоз обикновено, та не е нужно да се подчертава върху него. Просто нещата са такива.

Наистина не е нужно да се подчертава. Истинското обръщение на кино лентата, поради което Габриел Юниън е подготвена да преглътне дори пиратството е: „ Това е толкоз обикновено, че даже няма смисъл да се разисква “. И, опаковано в една добре подсладена обвивка от обич, поддръжка и завършения елементарно би запленило детската душа.
Добре е българските родители да бъдат предизвестени какво тъкмо ще се приплъзне в съзнанието на децата им преди да ги заведат на този филм.
Но, както написа журналистът и коментатор  Бен Шапиро по този мотив – „ Your kids, your choice “.
Децата са си ваши.

As Disney begins pushing " Strange World " for next week's release, here's the reminder that their " not-at-all-secret gay agenda " to target kids is ongoing. It's a part of the plot of this movie, just as it was with " Lightyear. " Your kids, your choice.
— Ben Shapiro (@benshapiro)
 
 
 
 
 
 

 
27 Ное 2022105326 Ное 2022137224 Ное 2022136223 Ное 2022275822 Ное 2022434521 Ное 20221990Коментарисащ е агресор24 Ное 2022 18:04ч.
Гнусна работа... Не разбрахте ли, че сащ вреди на човечеството с пропагандата на обратността!! Това е болестно положение, не е за пропагандиране, а е за лекуване! сащниците засадиха в главите на англия и на ге-йрмания към този момент едно потомство! В дези две страни към този момент не вършат разлика сред обикновено и ненормално! лъгъбътизмът би трябвало да се забрани, а пропагандата му да се забрани също! В България би трябвало да се възвърне смъртното наказване, с цел да го наложим за този нов сатанистки метод на агресора сащ над света!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX24 Ное 2022 18:10ч.
Идиоти!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Маймуната Дарвин24 Ное 2022 18:19ч.
Сина на Соломон Паси харесва това. В знак на съпричастност си е турил в задника перка и ще създава зелена сила с голият си гъз! Накрая ще станем още веднъж като в Содом, където са се събират тълпи от мъже и ще желаят да им се съобщи гостенина мъж с цел да го опитат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ММ9324 Ное 2022 18:27ч.
Иван Спиров (автор), благодаря за пояснението! В Неделя желаех да заведа щерка си на този филм... призрачен сън. Не, че щях да го догледам, само че несъзнателно щях да финансирам болните мозъци от Дисни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нагла некомпетентност, все по-задълбочаваща се24 Ное 2022 18:28ч.
Днес Антъни Блинкен с безусловен звук от името на ДД на Съединени американски щати е призовал Руската държавна дума да анулира законопроекта против разпространяването на ЛГБТ агитация и практики.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати поправка24 Ное 2022 18:30ч.
Извинявам се, закона, не законопроекта...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати mathur24 Ное 2022 18:56ч.
Тая краварска гей агитация би трябвало да бъде ЗАБРАНЕНА!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri24 Ное 2022 19:03ч.
Много се веселя, че децата ми са пълнолетни и те сами вършат своите избори. В последните години следя, че анимац. и игрални филми за деца вкарват тъй наречените евроамерикански полезности. Аз бих се вслушала в съвета на Б. Шапиро- " Децата са си ваши ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мен24 Ное 2022 19:15ч.
Заглавието би трябвало да е: " Дисни показва за коледа филм, чийто основен воин е младеж-педераст ". Тийнейджър е неотдавна импортирана непозната дума. Гей също е оттова. Целта е да ни залъжат и заблудят, Ние българите си знаем какво е хомосексуалист. Дъгата е знак, който е откраднат от децата и е даден на заболели хора.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без имена24 Ное 2022 19:24ч.
А чухте ли речта на емира на Катар при откриването на св. състезание? Щом и катарците принудиха да приказват за хора с друга полова ориентировка, правете сметка каква власт имат другояче дребната група ЛБГТ и т.н
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z24 Ное 2022 20:11ч.
Дисни от дълго време се самоуби... избирайте снабдители на малките екрани без Дисни. Не тровете децата си с порнографията им.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати малчик гей24 Ное 2022 20:23ч.
Това, че е гей - добре, само че не можаха ли да го създадат и афроамериканец, или най-малко да си смени пола до края на кино лентата. Излагат се напряко.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Охи24 Ное 2022 20:55ч.
Ми...обикновен сатанизъм,сър!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мунчо24 Ное 2022 21:16ч.
Даааа. Наистина непоносимо. И това доживях. Първият анимационен тийнейджър-ПЕДЕРАСТ - публично. Пфу, анатема!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Леле-леле24 Ное 2022 23:23ч.
Аз от години не виждам американски филми, тъй като постоянно във кино лентата се появява персонаж я педерас, я лезбийка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати сащ са сатанисти24 Ное 2022 23:58ч.
Пропагандират хомосексуализъм, без да осъзнават, че това е болестно положение, не е за агитация, а е за лекуване!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йа йа25 Ное 2022 0:01ч.
България би трябвало да разгласи война на сащ! България би трябвало да жигосах пропагандата на обратността за античовешка активност, а пропагандаторите би трябвало да бъдат екзекутирани както в предишното - на кладата! Незабавнна възбрана на филми/сериали с това наличие, малтретиращо съзнанието на децата!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Копейкин25 Ное 2022 0:23ч.
Вашия воин е Кадиров.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати СМЕРШ25 Ное 2022 11:53ч.
Аха, по този начин е. Много по-добре Кадиров и ясната му визия по отношение на Бог, вяра и отбрана на страната, в която живее ( и то сносно!!!!! ) чеченския народ, в сравнение с АНТИрелигиозната, безБОЖНА, сатанистко-гнуса педерастия. Както и " хитро " да я прикриват, в тази ситуация с ДЕТСКА (!!!!!! ) анимация. Та по този начин, копейкинско ( въпреки да си отявлено доларово ) говно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вуйчето25 Ное 2022 1:07ч.
Ще ми се да има скоро ден с някаква вест подсказваща нормалност. От месеци циклим газ-гейове-мигранти-инфлация.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати обективен25 Ное 2022 10:42ч.
А ПЕДЕРАСИТЕ от Съвет за електронни медии къде са?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати „ Your kids, your choice “?25 Ное 2022 12:44ч.
Да, да... но не напълно. Това е все още. Но както пее един хор на гейове от Калифорния " Ние идваме за вашите деца... ". В момента, в който те придобият всички вероятни привилегии ( тъй като те правата си ги имат, те се борят за привилегии! ), ще стартира силовото отделяне на децата от фамилиите! Държавите, завладени тотално от сбърканяците, ще ви лишава децата под всевъзможни предлози. Ще ги възпитават и " образоват " в нападателна джендърска среда, и вие родителите няма да смеете да мъцнете! Така противоположните се " развъждат ", по този начин те се " възпроизвеждат ". Така те желаят да " ндхитрят " Бог! Ако педерастите нямат привилегии, а единствено правото да се.... по сред си, няма по какъв начин техния % измежду популацията да надвишава 1-2 %....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Минчо25 Ное 2022 13:47ч.
Написан бил сценарйй, който ше се снима за Великден... Значи Дева Мария ражда в един яхър, но три влъхви едвам дочакват раждането и завеждат Мери на бар.. Покзват ѝ пет доларова банкнота, па тя се разнежва.. Исус лежи в яслите, па засуква първо млеко от овца и коза,, оттова и Комплекс... По - късно, по кое време да влезе в Йрусалим той не ще да яхне магаренцето си Марк Домицйй, Марк е влюбчив, само че той е яхал, не е бил яхан... Както и да е, Колко да минат портите, магаренцето/ослето/ се прежалило.... Ама след това,след стените на Града..стават дейности.. дето повлияват на най-новта история..
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати запитвам се25 Ное 2022 14:28ч.
Понеже в този момент lgbtdjetdf в американските филми са на мода, не мога да не се учудя на странните екземпляри, които виждам дали не е от ГМО-то, което към този момент е на всички места?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт25 Ное 2022 16:39ч.
Вчера депутатите в съветската Държавна дума одобриха единодушно закон, който не разрешава ЛГБТ пропагандата в рекламата, книгите, киното и медиите. Много се уповавам се скоро и нашите народни представители да одобряват подобен закон.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати j.jelevban-зловещ експеримент26 Ное 2022 1:22ч.
Е извършен през 20в.При обрязване/медицинско/ е развален половия член на малко дете окончателно.По ''Съвет'' на психиатър детето е възпитавано като момиче.Вкл. хирургия и женски хормони.Тинейджърът има гърди.На 14 наподобява като момиче.Но се усеща момче.Има и брат еднояйчен близнак т.е идеалната контрола.Родителите не устоят и споделят истината на ''момичето''Следват 3 опита за самоубийство
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати j.jelevban26 Ное 2022 14:18ч.
Тук имаше продължение.Изтрито е.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати отврат27 Ное 2022 0:38ч.
от дълго време в извратения запад няма Христос и Рождество. Вместо това извършване на покупки и консумация и пуйки. На ви в този момент и педераси! Ама ще им до де времето.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 202229519 Ное 202287118 Ное 2022252624 Sep 20223025
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР